Често задавани въпроси и отговори. 

Кой сме ние?

bonus-bet.net е сайт за ревюта на български и световни букмейкъри. Когато споделяме информация относно бонуси и промоции се стараем да бъдем максимално безпристрастни, за да могат нашите читатели, да получат най-коректната информация и да направят най-добрия избор.


Кой стой зад bonus-net.bet?

Екипът на betboro.net има дългогодишен опит в спортните и казино залози и познава бранша отблизо. Ние винаги знаем къде е най-актуалната сделка, която можете да сключите. Ако следите сайта ни винаги ще сте информирани за пазара и ще можете да взимате най-изгодните решения.


Каква е нашата цел?

Нашата цел винаги е била и ще бъде, предоставянето на конкретна и достоверна информация относно бонуси, промоции и игри на водещи букмейкъри от страната и света. Нямаме пристрастия към конкретен букмейкър, просто обичаме хазарта.


Безплатна ли е услугата, която предлагаме?

Нашата услуга е абсолютно безплатна и винаги ще бъде такава.


Къде мога да намеря още бонуси?

За всички които желаят да намерят още бонус оферти за любимите си спортни букмейкъри, можете да се насочите към bookmakers365.com. Там освен атрактивни бонуси и промо оферти ще намерите също така много полезна информация, която може да ви е от полза при избора на правилният букмейкър. Ще намерите и класация по която можете да се ориентирате лесно за това кой букмейкър може да ви даде най-добрата оферта за вашието желание.

 

bonus-bet.net team

Често задавани Въпроси и Отговори