William Hill предлага голямо разнообразие на спортни пазари, залагания на живо и много промоции. Ако се регистрирате с промокода William Hill c30 (2019), можете да получите £ 30 в безплатни залози! Искате да знаете повече?

william hill

ВЗЕМИ БОНУС

William Hill Bonus нова регистрация

Когато се регистрирате с промо код C30 и направите залог от £ 10 / € 10 или повече, William Hill ще ви даде 3 х £ 10 / € 10 под формата на безплатен залога.

Предлага се само за нови клиенти на William Hill, които са се регистрирате чрез Промо код C30. Допуска се само едно „предложение за нова сметка“ на човек. Безплатните залози се изплащат 3 x £ 10 / € 10. Безплатни залози могат да се използват за всякакви спортни продукти (с изключение на залози на тотализатор, билярд и лотария). Безплатните залози са налични до 30 дни. Безплатният залог не се възстановява и не може да бъде изтеглен.

РЕГИСТРИРАЙ СЕ

William Hill Bonus Златен гол

Подкрепете отбор да спечели в редовното време за избрани мачове и ако те вкарат първия гол, залога ще бъде изплатен като печеливш, до £ 50, ако загубят или завършат наравно.

Отнася се само за залози на пазара „90 минути“. Залозите на други пазари не се зачитат. Квалифицираният залог трябва да бъде поставен преди мач. Залозите по време на игра не да се броят. Предлага се само за избрани мачове, които може да видите на сайта на Уилям Хил.

#YourOdds

#YourOdds е начина на William Hill да направи най-странните ви предчувствия реалност. Представете им оферта, като туитнете @WilliamHill с #YourOdds и те ще се опитат да ви дадат цена за нея. bookmakers365.com

Правила на първи голмайстор

Ако избраният играч не започне мача, но влезе, преди да бъде отбелязан първия гол, залозите за този играч на този пазар ще останат. Ако избраният играч не започне мача и влезе в игра след като е вкаран първия гол, залозите за този играч на този пазар ще бъдат невалидни.

Правила за гол по всяко време

Ако избраният играч не започне мача и влезе в игралното поле по всяко време, залозите, направени на този играч на този пазар, ще останат. Ако избраният играч не участва в мача, залозите за този играч на този пазар ще бъдат невалидни.

Виж нашия предглед на William Hill Mobile тук

Lucky 7

Офертата е валидна за нови и съществуващи клиенти на William Hill, Racing Post Lucky 7 е шанс да спечелите до £ 50,000 всяка седмица. Всичко, което трябва да направите, е да изберете 7 коня от избраните състезания и можете да ударите голямата печалба.

Предвидете правилно победителите от 7-те избрани състезания, за да спечелите седмичния джакпот от £ 50,000. Можете да се вкючите само веднъж на седмица в промоцията. За съжаление тази чудесна оферта важи само за жители на Република Ирландия и Обединеното кралство.

William Hill Bonus In-play Тенис застраховка

Получавате 10% обратно от загубите си на тенис in-play, всяка седмица, до £ 25 в безплатни залози.

Офертата се предлага само за нови клиенти на William Hill във Великобритания или Ирландия. Промоцията е отворена за залози, направени чрез Mobile, Internet, Text и Telebetting. Многократните залози не се зачитат. Залозите трябва да се поставят само на живо, преди мача не се зачитат. Залозите трябва да бъдат направени с помощта на основния баланс. Такива, поставени с помощта на безплатен залог (изцяло или частично), не се броят като част от загубите. Максимален безплатен залог от £ 25 на седмица. Още тенис бонуси ще намерите на bookmakers365.com

Вземете обратно парите си ако Вашият кон завърши втори

Money Back 2nd се предлага за две срещи на ден, в зависимост от броя на срещите за деня. Минимален залог от £ 1 (или еквивалент на валута) трябва да бъде заложен, за да се класира.

Само първият залог, направен за състезанието, ще се класира. Трябва да се състезават минимум 4 коня. Вашият избор трябва да бъде уреден при коефициент 3/1 или по-голям. Сумата в брой се изчислява от общия залог минус общата възвращаемост, до максимална стойност от £ 10 на състезание.

bonus-bet.net