1xBet Bonus е друга област, в която този букмейкър наистина превъзхожда и предлага много повече от традиционните букмейкъри. Бонус портфолиото на 1xBet може да има до десетина различни бонуса за даден момент, някои от които са доста интригуващи!

1xBet

ВЗЕМИ БОНУС

100% БОНУС ЗА ПЪРВИ ДЕПОЗИТ ДО 200 BGN

Регистрирайте се в 1xBet и получете 100% бонус до 200 BGN (или еквивалент в друга валута) при първия си депозит. Клиентът има право да получи само 1 бонус. Минималният депозит за активиране на бонуса е 2 BGN.

Бонус сумата трябва да бъде превъртяна 5 пъти със залози от тип акумулатор. Всеки акумулатор трябва да съдържа 3 или повече събития. Поне 3 от събитията в акумулатора трябва да бъдат с коефициент 1.40 или по-висок.

РЕГИСТРИРАЙ СЕ

ДОБРЕ ДОШЛИ ПАКЕТ ДО € 1500 + 150 безплатни завъртания

Направете първи депозит за поне €10 и бонуса ще бъде автоматично начислен по вашата сметка. Бонусът се начислява само на сметки с напълно попълнени профили.

Наличието на активиран телефонен номер засяга получаването на безплатните завъртания, активирането трябва да се извърши преди успешното залагане на бонуса. В противен случай безплатните завъртания няма да бъдат кредитирани в профила Ви. Разберете още на bookmakers365.com

Безплатните завъртания ще бъдат присъдени единствено след като е бил превъртян бонуса за депозит и могат да се използват в Down the Pub. Всички бонуси за депозит подлежат на превъртане чрез залагане на сумата на бонуса 35 пъти в рамките на 7 дни. Докато не се превърти бонуса, залозите не могат да бъдат по високи от €5.

Вижте нашия преглед на 1xBet Mobile тук

Акумулатор на деня

Всеки ден 1xBet предлага повече от 1000 спортни събития. От тях се подбират най-интересните и надеждни събития, които се обединяват в няколко Акумулатори на Спорт и на На Живо. Ако избраният от вас Акумулатор на деня спечели, 1xBet ще увеличим коефициентите на залога с 10%.

Залогът може да се направи само с пари от Вашата сметка (бонус средствата не може да се използват). Аdvancebet залог не може да се използва за Акумулатор на деня. Изтриването и добавянето на събития в Акумулатор на деня не е позволено.

1xBet Bonus – Залози за Formula 1

За всеки изгубени 14 BGN в залози, получете безплатно завъртане в играта Formula 1. Бонусът се начислява за всеки изгубен залог на сумата от 14 BGN с коефициент 1.4 или по-голям. Поне едно събитие в залога трябва да бъде за състезание във Формула 1.

Промоцията е достъпна за нови и регистрирани потребители. Броят на бонусите е неограничен. Само залози, направени с реални пари, ще бъдат включени в тази промоция. Advancebet залози и залози с бонус средства (включително промокодове) не се включват. Възстановени залози също не се включват.

Щастлив петък

Получете до 100€ в петък! Промоцията важи само от 00:00 до 23:59 всеки петък, след внасянето на депозит. Бонусът е равен на 100% от сумата на депозита, максимум до 100 евро.

За да превъртите бонуса, заложете бонусната сума три пъти чрез залозите от тип акумулатор в рамките на 24 часа от момента на получаването на бонуса, в противен случай той се анулира. Всеки акумулатор трябва да се състои от поне от 3 събития. Минимум 3 събития в акумулатора трябва да бъдат с коефициент над 1.40.

За актуални промоции, правила и условия на всички бонуси и промоции, моля посетете bookmakers365.com!

bonus-bet.net