Александър Кокорин има желание да остане в сегашния си тим

Александър Кокорин има желание да остане в сегашния си тим и да се бори за трофеи.

„Дали е имало конкретни оферти и от кои отбори, това могат да кажат от ръководството на Спартак. Ние не сме преговаряли с други отбори. Саша иска да играе за Спартак и не смята да ходи никъде. Той дойде тук, за да покаже на какво е способен и да печели титли с „червено-белите“, заяви Бердишев.

„Други варианти не ни интересуват. Само ако от клуба ни информират,

че има оферта за Кокорин и те са склонни да го продадат, ще мислим какво да правим. Саша е в Спартак едва от половин година и е амбициран да се докаже“, добави агентът на бившия руски национал.

Кокорин изигра 8 мача за Спартак през първия полусезон, в които вкара 2 гола. Доскоро той лекуваше контузия, но вече е възстановен и ще започне тренировки с основната група по време на лагера в ОАЕ между 14 и 24 януари.

Бонус регистрация

Вижте повече оферти от най-успешнити букмейкъри на онлайн пазара за спортни залози. Направи регистрация при всеки един от тях и ще вземете съответния бонус депозит. Всеки букмейкър предлага различни на брой и големина бонус оферти. Проверете страницата за бонус регистрация на bet365. Сами тук може да сте сигурни, че ще получите най-новите бонуси и оферти за този месец. Нашия сайт предлага букмейкър класация, която се подрежда по 30 на брой критерия. Вземи своя бонус от efbet, оферта или промоция като направиш своята регистрация. efbetbookmakers365

Ще получите безплатен достъп до мобилно приложение – mobile app за Android и iOS. Правете спортни залози по всяка време, лесно и удобно.

Промоции и Оферти

Възползвай се от голям набор от оферти и промоции на най-успешните букмейкъри на пазара онлайн. Бонус за футбол, бонус за евро мачове, Шампионска Лига, Ла Лига, Серия А, Лига 1, Бундеслига, Футбол от България и още много от bet365. Проверявай редовно нашия сайт за промени в офертите на букмейкърите. Допълнително бонуси при регистрация може да намерите и на efbetbookmakers365

Александър Кокорин има желание да остане в сегашния си тим

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *