Леонардо Паволети е скъсал предни кръстни връзки на дясното си коляно

Нападателят на Каляри Леонардо Паволети е скъсал предни кръстни връзки на дясното си коляно и ще бъде опериран.

Така 31-годишният играч за втори път през последната година скъса кръстни връзки на въпросното коляно, след като претърпя интервенция заради същата контузия и през август. Все още не е известно колко дълго ще отсъства Паволети, който през този сезон има само един записан

мач заради първата си травма.

Бонус регистрация

Вижте повече оферти от най-успешнити букмейкъри на онлайн пазара за спортни залози. Направи регистрация при всеки един от тях и ще вземете съответния бонус депозит. Всеки букмейкър предлага различни на брой и големина бонус оферти. Проверете страницата за бонус регистрация на bet365. Сами тук може да сте сигурни, че ще получите най-новите бонуси и оферти за този месец. Нашия сайт предлага букмейкър класация, която се подрежда по 30 на брой критерия. Вземи своя бонус от efbet, оферта или промоция като направиш своята регистрация.

Ще получите безплатен достъп до мобилно приложение – mobile app за Android и iOS. Правете спортни залози по всяка време, лесно и удобно.

Промоции и Оферти

Възползвай се от голям набор от оферти и промоции на най-успешните букмейкъри на пазара онлайн. Бонус за футбол, бонус за евро мачове, Шампионска Лига, Ла Лига, Серия А, Лига 1, Бундеслига, Футбол от България и още много от bet365. Проверявай редовно нашия сайт за промени в офертите на букмейкърите. Допълнително бонуси при регистрация може да намерите и на efbet.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *